Rocktalk er et live rock&roll-talkshow. En RockTalk-aften er satt sammen av to deler, portrettintervju og konsert, som et musikalsk ”bokbad”! RockTalk har to misjoner: 1) Å skape en helt spesiell meet-the-band-experience for publikum, og 2) å fungere som en sympatisk showcase for artist/band, gjerne i forbindelse med jubileum, plateutgivelser og turneer.

 

SOM Å VÆRE PÅ KONSERT OG LESE MOJO PÅ EN GANG!

RockTalk med LEVI HENRIKSEN

På Herr Nilsen fredag 20. april kl 22.00


Kongsvingers etter hvert ganske så celebre sønn vokste opp i et hjem med sang, musikk og velutviklet skrønemakeri. Siden har han holdt tast og tone ved like. Som 15-åring lånte han en oransje Olivetti reiseskrivemaskin og hamret i vei på det rød og svarte fargebåndet ute i hønsehuset, før han begynte på handelsskolen og lærte touchmetoden. Omtrent på samme tid fikk han tusket til seg en bassgitar. Karrieren var staket ut.

Fredag 20. april braker det løs med en ny RockTalk. Denne gangen med forfatter og musiker Levi Henriksen. Med seg har han Thomas Mårud og bandet Bra Landsens Folk.  Det er altså duket for nok et toppmøte mellom litteratur og musikk, mellom poesi og rock og mellom cowboys og indianere.


Etter talk'en blir det full konsert. Henriksen og Mårud backes av Morten Andreassen (barytongitar) og Finn Lilleseth (trommer), som utgjør bandet Bra Landsens Folk (oppkalt etter en novelle av Flannery O’Connor). Dermed skulle bånn og gnu være i trygge hender og føtter.

For tidligere arrangementer

RockTalk 2011

Levi Henriksen (bass/vokal) har til nå utgitt 16 bøker (novellesamlinger, essays og romaner), svært ofte med musikk som grunntone, og 5 plater, hvorav de tre siste i samarbeid med Thomas Mårud (gitar/vokal).

Siste bok: Dagen skal komme med blå vind (2011)http://levihenriksen.no/bokene/dagen-skal-komme-med-bla-vind/

Levi Henriksen er i dag en etablert, prisbelønt og folkekjær forfatter og musiker noe som gjør mannen til det perfekte RockTalk-objekt.

 

Dører åpner kl 14.00. Sit Down Support kl 21.00. RockTalk med Levi Henriksen og Thomas Mårud kl 22.00, etterfulgt av konsert. Portrettintervjuer: Erik Holien.

Billetter 150/200 (medl/ikke medl) i døra.

 

RockTalk er et live rock&roll-talkshow. En RockTalk-aften er satt sammen av to deler, portrettintervju og konsert, som et musikalsk «bokbad».